Over ons

Wat leuk dat je benieuwd bent naar meer over ons! Wij zijn Marijn & Lisanne, zussen en eigenaren van Huisje no.56. Met beide creatieve genen besloten we in 2015 onze krachten te bundelen en van onze passie ons werk te maken. Op 12 mei 2015 schreven we ons in bij de KVK en begonnen we officieel met dit avontuur.

De mijlpaalkaarten (getekend door Lisanne) en een aantal rammelaars (gemaakt door Marijn) waren de eerste producten in onze webshop. Ons assortiment is door de jaren heen veranderd en met onze interesses en ontwikkelingen meegegroeid. De basis blijft echter het aanbieden van baby- en kids gerelateerde producten Sinds 2017 hebben we beide onze baan opgezegd en zijn we fultime bezig met de webshop.

Het blijft heerlijk om onze creativiteit in ons dagelijks werk kwijt te kunnen. We staan voor producten die gemaakt en/of ontworpen zijn met liefde. Persoonlijke service vinden we ook erg belangrijk. Dit zit bij ons al in de kleine dingen: een handgeschreven berichtje bij je bestelling of een handgemaakt naamlabeltje aan een ingepakt album.

Leuk dat je er bent en we hopen dat we nog heel veel mooie bestellingen mogen verwerken de komende tijd!

Gepersonaliseerde fotoboeken
met linnen cover →

Handgemaakte poppenkleertjes
voor Baby Born en Paola →

Unieke eigen ontworpen stickersets
voor je invulboek of fotoalbum →

Gepersonaliseerde fotoboeken
met linnen cover →

Handgemaakte poppenkleertjes
voor Baby Born en Paola →

Unieke eigen ontworpen stickersets
voor je invulboek of fotoalbum →